Rune Kaino Nikolaisen

Legoland Billund

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Legoland Billund

Du er kanskje overrasket over å lese om Legoland her på disse sidene om Flensburg? Vel, siden vi går ut fra at turene dere ønsker tar utgangspunkt i Flensburg, er det faktisk ikke så mye å lure på. Legoland Billund ligger bare ca. 1 1/2 time biltur fra Flensburg. Siden vi selv flere ganger har tatt denne turen, synes vi ikke det er for søkt å presentere Legoland i denne sammenhengen:

En presentasjon av Legoland er kanskje strengt tatt ikke nødvendig? Her får familiens små barn og også de forhåpentligvis godt fylte lommebøkene ben å gå på. Man bør ta seg tid hele dagen, men jammen er det godt når dagen er omme og man kan vende nesen hjemover igjen.

Legoland var opprinnelig et slags utstillingsvindu for hva man kunne lage med lego. De besøkende gledet seg over å se miniatyrhus, -flyplasser og togbaner. Nå er Legoland blitt som alle andre parker: et fritidsparkeldorado for store og små. Ikke noe galt i det, så lenge aktivitene i parken fortsatt er gratis (nåja, man må jo betale inngangspenger da).

Åpningstider:
Se på denne siden for en aktuell oversikt.

Hvordan finner vi fram til Legoland?
Fra Flensburg anbefaler vi å følge A7/E45 til utkjørsel 63 Bramdrupdam. Derfra følger du rute 176 til Egtved og videre til Billund. I nærheten av Egtved får du samtidig oppleve noe du ikke er vant til fra Danmark, nemlig «fjell». Du kan også ta en titt på Egtvedpigens grav, et av Danmarks best bevarte bronsealderfunn.

Priser:
Du kan lese oppdatert informasjon på denne siden.Sjekk her for å finne passende hotell i Flensburg


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *