Rune Kaino Nikolaisen

Sirkusbesøk i Flensburg

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Circus Krone Flensburg

Selv om været i skrivende stund er flott i Flensburg, kan det jo til tider hende at det drypper litt i blant. Da er det alltid kjekt å ha gode forslag til hva man kan gjøre for å fordrive tiden. Et sirkusbesøk er kanskje ikke det dummeste man kan forestille seg, eller? Circus Krone besøker Flensburg 13. – 19. august 2015 og holder som alltid til på Exe.

Exe er plassen utenfor bysentret som du kjører forbi når du kommer fra motorveien og skal inn til sentrum. Du kan ikke unngå å se sirkusteltet, så det byr jo ikke på noe problem…

Circus Krone har forestillinger to ganger hver dag, kl. 1530 og 2000, søndag 16. august er det forestillinger kl. 14 og 18. Dersom du vil være sikker på å få billetter, kan du ta turen til kassen utenfor sirkuset – åpent hver dag fra kl. 10 (det er også mulig å besøke sirkusdyrene fra kl. 10 hver dag).

Prisene er forskjellige, ta en kikk på denne siden for å se på en oversikt over sitteplassene og prisene. Men er du ikke komfortabel med å bestille online på tysk, er det kanskje like greit å stikke innom kassa ved Exe for å booke?

Her finner du forøvrig annen informasjon om Circus Krone.Sjekk her for å finne passende hotell i Flensburg


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *