Rune Kaino Nikolaisen

Hotel Xenia

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

 

flensburg_xenia

Hotel Xenia er et trivelig lite hotell som ligger sentralt plassert i sentrum. Det drives av en gresk familie som er kjempehyggelig. Rommene er modernisert for noen år siden og ligger i 2. etasje over en enda hyggeligere gresk restaurant (som du selvsagt finner i restaurantoversikten min).

Adresse:
Süderfischerstr. 2
24937 Flensburg
Tlf. +49 160620
PS. Det jobber stort sett grekere der, de snakker gebrokkent tysk, vet ikke hvordan engelskkunnskapene er, men jeg råder deg til å be dem snakke langsomt…(Bitte sprechen Sie langsam und deutlich). Ellers kan du jo bruke skjemaet på denne siden.

Hvordan finner jeg fram til Hotel Xenia?
Det enkleste er å følge veien til sentrum/havna og svinge til høyre idet du passerer ZOB (busstasjonen), du tar til høyre igjen rett etter (inn i Wilhelmstrasse). Fortsett denne gaten framover ca. 500 meter, du kjører forbi noen små parkeringsplasser på høyre side og ser en hvit bygning rett foran deg. Der er hotellet, parkeringsplassen nærmest restauranten tilhører dem.

Når du er godt innkvartert og har fått spandert en Ouzo eller to av vertskapet, er det på tide å stikke til sentrum. Da behøver du ikke gå hele veien tilbake, bruk musehullet (kalles Mauseloch) som ligger rett ved de små parkeringsplassene og fører deg rett over til busstasjonen/Holmpassage.Sjekk her for å finne passende hotell i Flensburg


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *